Platforme i stolice
EnglishFrenchGermanItalianSerbianSpanishTurkish
  • Registracija

Platforme i stolice

Naše preduzeće vrši projektovanje, montažu i održavanje platformi i stolica za hendikepirane osobe.

Silver platforma se lako ugrađuje i bezbedno koristi. Idealna je za slobodan pristup objektima svih vrsta omogućavajući nezavisnu pokretljivost korisnicima u invalidskim kolicima. Konstrukcija je proizvedena od kvalitetnog inox-a. Velika pažnja je posvećena dijzaniranju svakog detalja i sa aspekta estetike i sa aspekta sigurnosti. Izvrsno se prilagođava svim funkcionalnim i estetskim zahtevima.

Idealna za sve javne i privatne objekte, potpuno bezbedna i udobna, siguran način da stepenice više ne predstavljaju prepreku. Kod V65 je moguće menjati stepen nagiba u zavisnosti da li su u pitanju stepenice ili odmaralište. Pogodna je kako za unutrašnju tako i za spoljašnju montažu zahvaljujući dizajnu koji obezbeđuje dug radni vek i otpornost čak i u problematičnim vremenskim uslovima.

Capri je elegantna stolica za mirnu vožnju. Sa svojom jedinstvenom tehnologijom ima sposobnost da se prilagodi uglu kretanja pa je izuzetno kompaktna, sigurna i snažna. Jako je udobna, pa je peporučljiva za osobe koje imaju potrebu za svakodnevni prevoz. Ručica kontrole se nalazi na rukohvatu što čini ovaj model stolice vrlo jednostavnom za korišćenje.

Ischia stolice se isključivo koristi za ravno stepenište. Obezbeđuje lagodan i siguran prevoz. Komanda je jednostavna za korišćenje i nalazi se na samom rukohvatu.

Nalazimo se:
Ulica Kružni put bb
11309 Leštane, Srbija
Radno vreme:
Radnim danima: od 08:00 do 16:00
Vikendom: od 08:00 do 12:00 (dežurna služba)

ISO 9001 ISO 14001 OHSAS 18001 Excellent SME

           

Preduzeće ANND Vasić d.o.o. poseduje ISO sertifikat prema standardima 9001:2008, 14001:2004 i OHSAS 18001, registracioni broj 7378OMS001 za usluge trgovine, održavanja i remonta liftova i pokretnih stepenica, proizvodnje i montaže liftova, delova za liftove kao i za izradu projekata.

Humanitarne akcije

Naše preduzeće u skladu sa svojim mogućnostima izdvaja sredstva za učešće u finansiranju - donatorstvu humanitarnih, kulturnih i sportskih organizacija, kao i za lečenje bolesnih osoba. Opširnije...