Liftovi
EnglishFrenchGermanItalianSerbianSpanishTurkish
  • Registracija

Liftovi

Bavimo se projektovanjem, proizvodnjom, montažom i održavanjem elektro i hidrauličnih liftovskih postrojenja.

Električni putnički liftovi su već postali tradicija. Ipak to ne znači da njihova tehnologija nije napredovala. Sa svojom mašinskom prostorijom na vrhu ili u podnožju, njihov učinak je moćan i ekonomičan. Regulisani pogon ove liftove svrstava u klasu malih potrošača. Korišćenjem frekventnog regulatora, učinak nije smanjen, a povećana je preciznost i brzina njegove operativnosti.

MRL liftovi su bez mašinske prostorije čijom instalacijom dobijate dragocen prostor. Postavljanje ovakvih liftova je moguće u svakom objektu. Električni MRL liftovi uklanjaju nedostatak klasičnih električnih liftova sa mašinskom prostorijom. Njihova kontrolna jedinica i pogonska mašina se nalazi na vrhu samog voznog okna.

Sistem hidrauličnih liftova nudi tihu i udobnu vožnju uz veoma laku instalaciju. Svojim jedinstvenim dizajnom hidraulicni liftovi su efikasan i pametan izbor bilo da ih ugrađujete u stambene zgrade, poslovne centre ili bolnice. Idealni su za korišćenje u objektima niže spratnosti. Zbog načina rada i tehničkih uslova za ugradnju hidraulični liftovi štede prostor, vreme i novac pri instalaciji.

Nalazimo se:
Ulica Kružni put bb
11309 Leštane, Srbija
Radno vreme:
Radnim danima: od 08:00 do 16:00
Vikendom: od 08:00 do 12:00 (dežurna služba)

ISO 9001 ISO 14001 OHSAS 18001 Excellent SME

           

Preduzeće ANND Vasić d.o.o. poseduje ISO sertifikat prema standardima 9001:2008, 14001:2004 i OHSAS 18001, registracioni broj 7378OMS001 za usluge trgovine, održavanja i remonta liftova i pokretnih stepenica, proizvodnje i montaže liftova, delova za liftove kao i za izradu projekata.

Humanitarne akcije

Naše preduzeće u skladu sa svojim mogućnostima izdvaja sredstva za učešće u finansiranju - donatorstvu humanitarnih, kulturnih i sportskih organizacija, kao i za lečenje bolesnih osoba. Opširnije...