Delatnosti
EnglishFrenchGermanItalianSerbianSpanishTurkish
  • Registracija

Delatnosti

 

Vršimo izradu idejnih rešenja i projektovanje liftova svih vrsta i namena. Opremljeni savremenom opremom i odgovarajućim aplikativnim softverom naši projektanti već dugi niz godina sa uspehom pronalaze rešenje za svaki vaš zahtev. Najbolju potvrdu pružaju nam već izvedeni projekti koji odlično funkcionišu na zadovoljstvo investitora i korisnika.
   

 

Proizvodimo veliki broj opreme i rezervnih delova za liftove svih vrsta. Proizvodni kapacitet preduzeća se kontinuirano povećava čime je omogućeno brže i efikasnije ispunjavanje rokova, pouzdanost i kvalitet proizvoda i usluga, pa shodno tome preduzeće uživa ugled pouzdane i efikasne firme i važi za poslovno uspešnu firmu, tržišno dobro pozicioniranu u grupi proizvođača liftovskih postrojenja na domaćem tržištu.
 

Uvozimo opremu i rezervne delove renomiranih evropskih proizvođača. Imamo uspešnu poslovno - tehničku saradnju sa većim brojem renomiranih svetskih proizvođača u cilju ponude što šireg spektra liftova koji bi zadovoljili i najzahtevnije klijente. 
 

Ugovorom potpisanim sa JP Gradsko stambeno Beograd, preuzeli smo obavezu redovnog mesečnog održavanja preko 600 liftova u stambenim zgradama, a u skladu sa Pravilnikom o tehničkim normativima za liftove na električni pogon za vertikalni prevoz lica i tereta.
Naše preduzeće održava i više desetina liftova u društvenim ustanovama: "CIP" Nemanjina 6, "CIP" Trg Nikole Pašića, "ŽTP" Nemanjina 6, Specijalni sud, Domovi penzionera, Univerzitetska Dečija klinika Tiršova 10, Klinika za rehabilitaciju, Institut za rehabilitaciju itd. Pored ustanova održavamo i liftove u stambenim objektima.
 

Održavamo sve vrste liftova različitih klasa, konstrukcija i proizvođača. Istovremeno naši stručnjaci su nalazili rešenja za mnoge probleme do kojih je dolazilo bilo da se radilo o mašinama, vratima, komandi, pa i prepravki i dorade mašina i tabli.
Bavimo se i remontom liftova i liftovskih postrojenja. Dosada smo izvršili remonte više desetina liftova u zemlji i inostranstvu: Dom penzionera - Krupanj, Dom penzionera - Kučevo, Stacionar - Knjaževac, TE Kostolac, Agrobanka - Beograd, Crnotravska 13, Crnotravska 13A, kao i remont 7 bolničkih liftova u domu zdravlja Kruševac.
Takođe vršimo remonte, popravke i servis pokretnih stepenica, stolica i platformi za invalide.
Nalazimo se:
Ulica Kružni put bb
11309 Leštane, Srbija
Radno vreme:
Radnim danima: od 08:00 do 16:00
Vikendom: od 08:00 do 12:00 (dežurna služba)

ISO 9001 ISO 14001 OHSAS 18001 Excellent SME

           

Preduzeće ANND Vasić d.o.o. poseduje ISO sertifikat prema standardima 9001:2008, 14001:2004 i OHSAS 18001, registracioni broj 7378OMS001 za usluge trgovine, održavanja i remonta liftova i pokretnih stepenica, proizvodnje i montaže liftova, delova za liftove kao i za izradu projekata.

Humanitarne akcije

Naše preduzeće u skladu sa svojim mogućnostima izdvaja sredstva za učešće u finansiranju - donatorstvu humanitarnih, kulturnih i sportskih organizacija, kao i za lečenje bolesnih osoba. Opširnije...