Novosti
EnglishFrenchGermanItalianSerbianSpanishTurkish
  • Registracija
Miloš Savić

Miloš Savić

utorak, 23 septembar 2014 09:08

Humanitarne akcije

                                                                                           

Naše preduzeće u skladu sa svojim mogućnostima izdvaja sredstva za učešće u finansiranju - donatorstvu humanitarnih, kulturnih i sportskih organizacija, kao i za lečenje bolesnih osoba. Između ostalog, više puta smo bili donatori za humanitarnu organizaciju "Dečije srce...

četvrtak, 02 maj 2013 22:37

Novi lift u zgradi Bekamenta

Preduzeće ANND Vasić d.o.o. izvršilo je isporuku i ugradnju lifta u novoj poslovnoj zgradi preduzeća Banja Komerc Bekament d.o.o. u Aranđelovcu.

 


Kabina od brušenog inoxa

Kabina za ovaj lift nosivosti 650 kg. je izradjena od kvalitetnog brušenog inoxa.

Moderna teleskop vrata

Automatska vrata sa Hydra Plus operaterom se potpuno uklapaju u moderan ambijent poslovnog objekta.

Banja Komerc Bekament d.o.o.

Izvrsili smo isporuku i ugradnju novog hidrauličnog lifta u poslovnoj zgradi Bekamenta.

 

 

 

 

 

 

Hidraulični putnički lift  nosivosti 650 kg. sa ukupno pet stanica.

nedelja, 17 februar 2013 00:22

Rekonstrukcija lifta u JKP Osvetljenje

Preduzeće ANND Vasić d.o.o. izvršilo je modernizaciju lifta u objektu JKP Javno osvetljenje Beograd u ulici Bulevar Kralja Aleksandra 73A.

 


Kabina od brušenog inoxa

Kabina za ovaj lift nosivosti 450 kg. je izradjena od kvalitetnog brušenog inoxa.

Elipsasti "Schaefer" pozivi

Ugradili smo Schaefer elipsaste pozive koje su pored dobrog izgleda veoma kvalitetni.

JKP Javno osvetljenje

Izvrsili smo modernizaciju lifta u objektu JKP Javno osvetljenje.

 

 

 

 

 

 

U pitanju je putnički, električni lift nosivosti 450 kg. sa ukupno pet stanica. U sklopu modernizacije izvrsili smo zamenu A komandne table, kabine sa automatskim "bus" kabinskim vratima, prilazih vrata kao i kompletne instalacije lifta. Kabina i poluautomatska prilazna vrata su izrađena od brušenog inoxa visokog kvaliteta. Remont lifta je trajao oko dva meseca.

četvrtak, 14 oktobar 2010 02:00

Panoramski lift u Domu omladine

Izvršena je ugradnja lifta za osobe sa invaliditetom na objektu Dom omladine.

 


Lift u Domu omladine

Izvršena je ugradnja lifta za osobe sa invaliditetom u Dom omladine - Beograd. 

Lift tip MRL

Specifičnost MRL tipa liftova je ušteda prostora  jer je mašina smeštena u samom voznom oknu.

Dom omladine

U sklopu rekonstrukcije Doma omladine u Beogradu, naše preduzeće izvršilo je montažu lifta za osobe sa invaliditetom.

 

 

 

 

 


Tip lifta je MRL - bez lift kućice, što znači da je mašina smeštena u samom voznom oknu. Specifičnost MRL tipa liftova je ušteda prostora. Lift ima tri stanice - podrum, prizemlje i prvi sprat. Sa prvog sprata kroz stakleno vozno okno i kabinu pruža se divan pogled na Trg Republike. Vrata su automatska, takođe od stakla sa ivicama od "ogledalo" inox-a. Pozivna kutija, registar kutija je izrađena od "ogledalo" inox-a u koje su ugrađeni kvalitetni schindler elipsasti tasteri. Radovi su započeti sredinom jula i okončani su krajem septembra.

subota, 19 januar 2013 20:29

Kuća dobre volje - Šabac

U Šapcu je ove godine otvoren najmoderniji dom za decu sa autizmom i mentalnom retardacijom, "Kuća dobre volje", koja će svoje prve ukućane primiti krajem godine. Naše preduzeće je u saradnji sa firmom Ekspertuniverzal d.o.o. u tom objektu ugradilo hidrauličnu teretnu platformu i platformu za osobe sa invaliditetom.

 


Platforma V65

Platforma za prevoz osoba sa invaliditetom nosivosti 250 kg, "Kuća dobre volje" - Šabac. 

Hidraulična Platforma

Teretna hidraulična platforma nosivosti 500 kg za potrebe kuhinje, "Kuća dobre volje" - Šabac.

Kuća dobre volje

Najmoderniji dom za decu sa autizmom i mentalnom retardacijom, "Kuća dobre volje" - Šabac.

 

 

 

 

 

 

Pomenuti objekat se gradi od 2007. godine kada je odlučeno da se na prostoru pored crkve izgradi objekat za smeštaj dece.


Radove na platformama smo započeli u aprilu i iste okončali početkom jula ove godine. Teretna hidraulična platforma nosivosti 500 kg ugrađena je za potrebe kuhinje. Druga platforma je za prevoz osoba sa invaliditetom nosivosti 250 kg. 

subota, 19 januar 2013 18:17

Silver platforma

Silver platforma se lako ugrađuje i bezbedno koristi. Idealna je za slobodan pristup objektima svih vrsta omogućavajući nezavisnu pokretljivost korisnicima u invalidskim kolicima. Konstrukcija je proizvedena od kvalitetnog inox-a. Velika pažnja je posvećena dijzaniranju svakog detalja i sa aspekta estetike i sa aspekta sigurnosti. Izvrsno se prilagođava svim funkcionalnim i estetskim zahtevima.

subota, 19 januar 2013 18:10

V65 platforma

Idealna za sve javne i privatne objekte, potpuno bezbedna i udobna, siguran način da stepenice više ne predstavljaju prepreku. Kod V65 je moguće menjati stepen nagiba u zavisnosti da li su u pitanju stepenice ili odmaralište. Pogodna je kako za unutrašnju tako i za spoljašnju montažu zahvaljujući dizajnu koji obezbeđuje dug radni vek i otpornost čak i u problematičnim vremenskim uslovima.

subota, 19 januar 2013 17:48

Capri stolica

Capri je elegantna stolica za mirnu vožnju. Sa svojom jedinstvenom tehnologijom ima sposobnost da se prilagodi uglu kretanja pa je izuzetno kompaktna, sigurna i snažna. Jako je udobna, pa je peporučljiva za osobe koje imaju potrebu za svakodnevni prevoz. Ručica kontrole se nalazi na rukohvatu što čini ovaj model stolice vrlo jednostavnom za korišćenje.

subota, 19 januar 2013 17:39

Ischia stolica

Ischia stolice se isključivo koristi za ravno stepenište. Obezbeđuje lagodan i siguran prevoz. Komanda je jednostavna za korišćenje i nalazi se na samom rukohvatu.

Strana 1 od 2
Nalazimo se:
Ulica Kružni put bb
11309 Leštane, Srbija
Radno vreme:
Radnim danima: od 08:00 do 16:00
Vikendom: od 08:00 do 12:00 (dežurna služba)

ISO 9001 ISO 14001 OHSAS 18001 Excellent SME

           

Preduzeće ANND Vasić d.o.o. poseduje ISO sertifikat prema standardima 9001:2008, 14001:2004 i OHSAS 18001, registracioni broj 7378OMS001 za usluge trgovine, održavanja i remonta liftova i pokretnih stepenica, proizvodnje i montaže liftova, delova za liftove kao i za izradu projekata.

Humanitarne akcije

Naše preduzeće u skladu sa svojim mogućnostima izdvaja sredstva za učešće u finansiranju - donatorstvu humanitarnih, kulturnih i sportskih organizacija, kao i za lečenje bolesnih osoba. Opširnije...